دستورالعمل سیب زمینی شکم پر با پنیر و چوریز ساده و آسان است تا بسته به آنچه که دوست دارید تهیه کنید ، شاید این رسپی با یک سوال ساده و هوشمندانه شروع شود:چه کسی سیب زمینی با پنیر و چوریز را دوست نخواهد داشت ؟
آن ها بو و طعم باور نکردنی دارند. نکته خوب این است که اگر فردی نیستید که دوست داشته باشید زیاد آشپزی کند و یا در آشپزخانه گرم مدت طولانی بماند، نگران نباشید ، زیرا این دستورالعمل فقط خوش مزه نیست؛
همچنین بسیار ساده است. در 20 تا 30 دقیقه غذا آماده می شود ، امروز در این بخش از آشپزخونه نمناک یاد می گیرید چطور سیب زمینی شکم پر درست کنید، سیب زمینی آنقدر متنوع است که خوب است ایده هایی مثل این داشته باشید.
سیب زمینی شکم پر لذیذ با سوسیس چوریزو
سیب زمینی شکم پر پنیر و چوریز یک روش بسیار توصیه شده برای یک وعده غذای خوب با مقدار مناسب کالری، کربوهیدرات ها و انرژی است - تمام این مواد غذایی را در منزل دارید به علاوه، مانند تمام دستور العمل های خوب ، این یکی به شما این امکان را می دهد که از خلاقیت استفاده کنید.
تغییرات کمی ایجاد کنید و یا مواد اولیه را به دل خواه اضافه کنید. مهم نیست چه اتفاقی خواهد افتاد. پس، به خواندن ادامه دهید تا بفهمید چطور آن را درست کنید.
چگونه سیب زمینی شکم پر با پنیر و چوریز درست کنیم ؟
این یک دستور العمل اساسی است و می توانید آن را اضافه یا تغییر دهید. وقتی اولین لقمه را می خورید، خواهید دید که این کار به زحمتش می ارزد.
مواد لازم
- 8 عدد سیب زمینی بزرگ ( 1 کیلو )
- 4 تکه چوریز( 450 گرم )
- 1 قاشق سوپ خوری فلفل سیاه ( 15 گرم )
- 2عدد ساقه کرفس خرد شده
- 1 قاشق سوپ خوری پونه( 15 گرم )
- 1 قاشق سوپ خوری نمک ( 15 گرم )
- 1 / 2 فنجان پنیر خامه ای ( 100 گرم )
- یک فنجان خامه شیرین ( 200 گرم )
- 1 / 2 پیمانه پنیر موزرلا( 100 گرم )
- 2 عدد تره فرنگی خرد شده
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر
با شستن سیب زمینی شروع کنید. همه کثیفی ها را تا جایی که می توانید بشویید به یاد داشته باشید سیب زمینی جز سبزیجات ریشه ای است، بنابراین این مرحله بسیار مهم است.
سپس قابلمه کوچکی را با آب و کمی نمک پر کنید و سیب زمینی پوست نکنده را اضافه کنید. تا زمانی که نرم شوند روی حرارت متوسط بپزید.
مراحل آماده سازی سیب زمینی شکم پر
در همین حال، چوریز را تکه تکه کنید. مقداری روغن به ماهی تابه اضافه کنید، زمانی که گرم، شد چوریز را سرخ کنید. برای طعم دادن سیر، پونه کوهی، نمک و فلفل را اضافه کنید.
سپس خامه شیرین و پنیر خامه ای را با چوریز به ماهی تابه اضافه کنید. به خاطر داشته باشید ، این کار احساس سیری به شما می دهد، پس مطمئن شوید که خوب و خوشمزه است. میزان چاشنی را هر چه می خواهید تنظیم کنید.
مواد داخل شکم سیب زمینی
در حال حاضر، سیب زمینی باید نرم و آماده باشد. آن ها را از روی آب بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس پوست آن را بکنید. حالا یک سوراخ کوچک در وسط هر سیب زمینی ایجاد کنید و از یک قاشق کوچک برای خالی کردن وسط آن استفاده کنید.
هر سیب زمینی را با مخلوط پنیر و چوریز پر کنید. روی آن پنیر موزرلا بریزید 5 دقیقه یا تا زمانی که ذوب شود بپزید.